Spoločenská zodpovednosť ázijských obchodníkov so spotrebným tovarom na Slovensku - Horňáková, Lucia, 1982-
Problematika spoločenskej zodpovednosti obchodu. Analýza niektorých problémov, ktoré sa s touto témou spájajú z hľadiska EÚ a SR. Dovoz čínskeho textilu a jeho dopad na domácich výrobcov a spotrebiteľov.