Finančné inštitúcie zvádzajú boj o ľudí aj v koncovkách sietí - Mako, Radomír
Finančné služby ako kľúčová oblasť z hľadiska personálneho poradenstva. Výrazná segmentácia klientov. Hľadanie efektívnosti pri nasadení jednotlivých poradenských riešení. Potreba kvalitných zamestnancov v sektore finančných služieb.