Odlišné prístupy k vymedzeniu pojmu nákladov v komerčných poisťovniach - Pastoráková, Erika, 1972-
Hľadiská vymedzenia pojmu nákladov. Náklady vo finančnom a manažérskom účtovníctve. Ekonomické chápanie nákladov. Náklady poisťovní.