Financial exclusion I. - Chovancová, Božena
Prístup k finančným službám - depozitné operácie. Služby poskytované slovenskými bankami, z ktorých väčšina sú banky a finančné inštitúcie zo zahraničia. Jednotlivé bankové operácie, bankové účty, výdavky bánk, medzinárodné porovnania.