Outsourcing je "in" - Rezlerová, Jaroslava
Outsourcing pracovných síl. Šetrenie dlhodobých nákladov. Výhody pre zamestnancov a aj pre absolventov. Možnosť prevedenia zaučených pracovníkov medzi stálych zamestnancov. Program outplacement využívaný pri prepúšťaní pracovníkov.