Korean perspective of foreign direct investments in Central and Eastern Europe: Korean automobile industry investments in Slovakia - Song, Sunghee
Kórejské investície do krajín strednej a východnej Európy (SVE). Výstupné faktory SVE: determinanty pre investovanie v SVE. Člen Európskej únie. Lacná pracovná sila. Výhoda strategickej polohy. Stimulovanie investícií. "Nátlakové" faktory Kórey. Zmena politiky priamych zahraničných investícií. Zhoršenie domáceho ekonomického prostredia. Stratégia globalizácie manažmentu firiem. Prípadová štúdia: Kórejské investície do automobilového priemyslu na Slovensku.