Zabijáci inovace
Problémy úspešnej inovácie. Nevhodné používanie troch nástrojov finančnej analýzy. Chybné použitie DCF a NPV. Chybné používanie fixných a utopených nákladov. Sústredenie sa na krátkodobý výnos na akciu. Principal-agent theory.