Rodový mzdový rozdiel v SR - Foltán, František
Problematika rodového mzdového rozdielu je starostlivo sledovaná orgánmi EÚ. Projekt Jednotný systém monitorovania rodovej nerovnosti, spolufinancovaný Európskym sociálnym fondom, má svoje pokračovanie (organizácia Trexima Bratislava, spol. s r. o.). Rozdiely v stredných hodnotách zárobkov mužov a žien. Rozdiely v zárobkoch mužov a žien za vybrané zamestnania. Bunková analýza, segregačná analýza.