Bilančná politika firiem vykazujúcich podľa IFRS - Krupová, Lenka
Analýza, uskutočnená VŠE v Prahe, sa dotýkala bilančných politík používaných firmami vykazujúcimi podľa IFRS. Zameranie analýzy. Výsledky analýzy. Aplikácia IAS 16 - Pozemky, budovy a zariadenia. Metódy odpisovania. Aplikácia IAS 38 - Nehmotný majetok. Aplikácia IAS 40 - Investície do nehnuteľností. Aplikácia IAS 23 - Náklady na úvery a pôžičky. Formát výkazu ziskov a strát.