Novela IAS 27 - Tumpach, Miloš, 1970-
Novela IAS 27 rieši problematiku konsolidovanej účtovnej závierky, resp. účtovnej závierky zostavenej individuálne za investujúci podnik. Príspevok sa zaoberá dosahom novely IAS 27 na slovenské podniky a iné účtovné jednotky. Zmena terminológie IAS 27. Doplňujúce informácie. Dátum účinnosti.