Můžeme si dovolit neměnit se? - Toman, Miloš
Ako postupovať pri stagnácii podniku. Príznaky stagnácie - nespokojnosť zákazníkov, rast nákladov, zaostávanie za konkurenciou, stagnácia časových limitov. Odmietanie negatívnych informácií. Problematika lojálnosti zamestnancov. Nedostatok financií. Potreba zmeniť súčasnú situáciu.