Účtovanie a vykazovanie transferov, zúčtovanie medzi subjektmi verejnej správy podľa nových postupov účtovania - Majorová, Miriam
Účtovanie prijatých transferov od subjektov mimo verejnej správy. Účtovanie prijatého transferu od subjektov mimo verejnej správy v prípade štátnych rozpočtových a štátnych príspevkových organizácií. Účtovanie prijatého transferu od subjektov mimo verejnej správy v prípade obcí, VÚC, rozpočtových a príspevkových organizácií obcí alebo VÚC. Vykazovanie transferov v poznámkach ako súčasti účtovnej závierky.