Legislatíva verzus hotelierstvo - Vavreková, Mária
Právne normy vzťahujúce sa na podnikanie v oblasti hotelierstva. Snaha zákonodarcov zlepšiť podmienky podnikania. Strategické ciele rozvoja cestovného ruchu na Slovensku. Ako zvýšiť atraktívnosť ponúkaných služieb.