Medzinárodný audítorský štandard ISA 300 - Plánovanie auditu finančných výkazov (účinný k 15. 12. 2008) - Krišková, Petra, 1981-
Plánovanie je jednou z najvýznamnejších oblastí pri výkone auditu. Plánovaním sa zaoberá ISA 300. Je určený pre opakujúce sa audity. Audítor vypracuje stratégiu auditu, plán auditu. Dokumentácia celkovej stratégie, dokumentácia plánu auditu.