Zahraniční akvizice přináší své ovoce - Hrubá, Milana
Skúsenosti spoločnosti ČEZ, a.s., ktorá sa v európskom merítku v rokoch 2004-2007 stala jednou z najväčších korporácií v európskej elektroenergetike. Interkultúrne tréningové programy, jazyková príprava, koučing, development center. Hlavnou úlohou vysielaných manažérov a špecialistov je prevzatie riadiacej kontroly, prispôsobenie organizačnej kultúre pri zachovaní lokálnych špecifík a tým docielanie ich maximálnej ekonomickej výkonnosti v rámci celej skupiny ČEZ. Riadenie ľudských zdrojov v nadnárodnej spoločnosti.