Euro a cestovný ruch
Zavedenie eura v Slovenskej republike a ochrana spotrebiteľa. Problematika neodôvodneného zvyšovania cien z titulu konverzie. Praktické problémy, ktoré čakajú na riešenie v cestovnom ruchu. Oblasť informačných technológií a účtovníctva. Duálne zobrazovanie cien. Predzásobenie menou.