Biznis hotely - Obertová, Jana
Biznis hotely - hotely ponúkajúce priestory pre firemné školenia, kongresy a zároveň aj relaxáciu. Program šitý na mieru. Marketing hotela - corporate sales. Požiadavka na technické vybavenie. Hotelové služby. Gastronomické špeciality. Ponuka pestrého programu. Program špeciálne pre dámy. Pohľad klienta na služby biznis hotela.