Vplyv zavedenia eura na ekonomiku v Českej republike - Lacina, Lubor
Súhrn klasifikácie priamych prínosov a nákladov zavedenia eura v Českej republike. Obavy spojené so zavedením eura. Cenová konveregencia kandidátskych krajín voči eurozóne. Konveregncia ekonomickej úrovne kandidátskych krajín voči eurozóne. Dosah zavedenia eura na infláciu. Vstup do eurozóny a daňová sústava.