Hrozby pravicového extrémizmu v súčasnosti - Greguš, Peter
Problém hraníc medzi pravicovým a ľavicovým extrémizmom. Nerovnosť ľudských rás a z toho vyplývajúci rasizmus. Korene antiseminizmu a jeho prejavy. Slovenská scéna pravicového extrémizmu.