Balené potraviny postihne stagnácia - Hinková-Dibarborová, Andrea
Trendy na trhu - predikcia vývoja. V priebehu troch rokov vzrastie spotreba domácností o 3-4 percentá, ceny potravín pôjdu hore, počet potravinárskych predajní do roku 2010 mierne vzrastie. Bude popkračovať koncentrácia, ale prispievať k nej budú viac fúzie a akvizície, ako organický nárast predajní. Čo bude rozhodovať o voľbe nákupného miesta.