Aplikácia inovatívneho marketingu na vysokých školách - Bačo, Tomáš, 1981-
Potreba aplikácie inovatívneho marketingu v činnosti vysokých škôl. Charakteristika inovatívneho marketingu. Proces inovatívneho marketingu vysokej školy.