Marketing a jeho dopad na financovanie neziskových organizácií - Bačo, Tomáš, 1981-
Financovanie neziskových organizácií. Zdroje financovania. Význam marketingu pri financovaní neziskových organizácií. Makromarketing a jeho dopad na financovanie neziskových organizácií. Finančné zabezpečenie činnosti slovenských neziskových organizácií.