K postaveniu ekonomiky USA vo svetovom hospodárstve. - Kordoš, Marcel
Historický pohľad na postavenie USA. 5 základných faktorov, ktoré majú priespieť k celosvetovému dynamickému hospodárskemu rastu podľa štúdie CIA.