Súčasný stav PZI na Ukrajine (Zakarpatská oblasť) - Oleksik, Ivan
Strategický význam spolupráce Ukrajiny s rozvinutými európskymi krajinami. Orientácia zahraničných investorov na veľké centrá s vybudovanou infraštruktúrou. Miery investícií Ukrajiny v roku 2006. Priame zahraničné investície v Zakarpatskej oblasti.