Analýza výhodnosti a nevýhodnosti zotrvania v II. pilieri pre jednotlivé skupiny sporiteľov
Rozdiely medzi priebežným a kapitalizačným dôchodkovým systémom. Výnosy v priebežnom a v kapitalizačnom pilieri. Odporúčania pre jednotlivé skupiny sporiteľov. Zložitosť hľadania odpovede na otázku, pre koho je sporenie na dôchodok výhodné a pre koho nie.