EU internal energy market reforms - Benč, Vladimír
Súčasné problémy a výzvy, ktorým čelí Európska únia pri tvorbe spoločnej energetickej politiky. Hodnotenie individuálnych návrhov reforiem od Európskej komisie. Reformy navrhované Európskou komisiou. Environmentálne aspekty energetickej politiky EÚ. Slovensko a vnútorný trh s energiou v EÚ.