Democracy in the new member states: between equality and diversity - Blokker, Paul
Politická a kultúrna rozmanitosť nových členských krajín Európskej únie na jednej strane verzus spoločné európske štandardy na strane druhej - problémy. Liberálny nacionalizmus. Demokracia mimo národ-štát. Aká je budúcnosť Európy?