Sprostredkovateľ poistenia ako jeden z predajných kanálov v poisťovníctve - Serinová, Katarína
Dôležitá úloha sprostredkovania poistenia pri predaji poistenia. Zákon o sprostredkovaní poistenia a sprostredkovaní zaistenia. Legislatívna úprava sprostredkovania postenia. Kvalita poradenstva sprostredkovateľov poistenia. Prístup poisťovní k budovaniu externých sietí.