Riziká podnikania multinacionálnych korporácií v politicky nestabilnom prostredí a pomôcka pri ich riešení - Liptáková, Elena
OECD a jeho význam v medzinárodnom dianí. Nástroj OECD na uvedomenie si rizika určený pre multinacionálne korporácie v oblastiach s nestabilnou vládou. Politicky nestabilné prostredie. Spoločenská zodpovednosť. Poradenstvo a konzultácie poskytované OECD - ako čeliť obchodným a finančným rizikám a etickým dilemám. Ďalšie medzinárodné nástroje.