Informačné technológie a spoločnosť - Onderišinová, Katarína
Význam informačno-komunikačných technológií vo výučbe a možnosti ich využitia. Pojem informačno-komunikačné technológie. Ciele informačných technológií. Súčasnosť a vývoj spoločnosti. Prínos informačných technológií. Prístupy k informačnej spoločnosti.