Moskva Povstanie nechcela - Greguš, Peter
Plán Povstania, cieľom Povstania nebol len boj s Nemcami, ale aj boj o postavenie Slovenska po vojne. Moskva nebola myšlienke SNP naklonená. Lži a pravda o SNP. A. Dubček a Povstanie.