E-mail marketing - Michalková, Lucia
Výhody elektronickej pošty. Spôsoby e-mail marketingu. Formy e-mail marketingu. Výhody a nevýhody e-mail marketingu. Priebeh e-mail marketingovej kampane. Hlavné zásady tvorby newslettrov. Výsledky prieskumu nákupného chovania amerických respondentov na základe e-mail marketingu.