Zavádzanie systému kvality pre poskytovateľov zdravotnej starostlivosti - Krnáčová, Paulína, 1983-
Hlavná filozofia kvality poskytovania zdravotnej starostlivosti - zodpovednosť všetkých zúčastnených v procese kvality života. Vnímanie poskytovania zdravotnej straostlivosti z rôznych pohľadov. Zákonná úprava kvality. Možnosti splnenia zákonnej povinnosti: vypracovanie plánu zavádzania systému kvality, alebo vybudovanie systému manažérstva kvality podľa ISO normy a následná certifikácia.