Prieskum dátovej bezpečnosti v sektore súkromného zdravotníctva - Prokop, Igor
Dotazníkový prieskum bol orientovaný na získanie základných informácií o celkovej bezpečnosti v sektore súkromného zdravotníctva a názoroch súkromných lekárov na oblasť dátovej bezpečnosti Výskum sa zameral aj na identifikáciu hlavných problémových oblastí v danom sektore a celkovými súvislosťami medzi faktormi ako sú vek, pohlavie a pod. Overenie, do akej miery sa názory lekárov na dátovú bezpečnosť zhodujú s názormi, ktoré majú špecialisti na dátovú bezpečnosť pri uvedených bezpečnostných opatreniach.