Zodpovednosť za škodu spôsobenú pri výkone verejnej moci - Tichý, Miroslav
Zákon č. 514/2003 Z.z. v znení zákona č. 215/2007 Z.z. o zodpovednosti za škodu spôsobenú pri výkone verejnej moci. Čo právna norma rieši? Základné pojmy. Zodpovednosť štátu za škodu spôsobenú pri výkone verejnej moci. Zodpovednosť územnej samosprávy za škodu spôsobenú pri výkone samosprávy. Predbežné prerokovanie nároku. Spôsob a rozsah náhrady škody. Lehoty. Regresná náhrada.