Všeobecné ceny majetku - Kmeť, Jozef
Cena a neplatnosť právnych úkonov. Primeraná náhrada. Tri metódy ocenenia. Definícia všeobecnej hodnoty (Market value). Porovnávanie kúpnych cien. Príklad z databázy - tri prípady vybrané znalcom. Praktické použitie metódy. Kapitalizácia čistého výnosu. Príklad z databázy - tri prípady vybrané znalcom. Kapitalizácia peňažných tokov. Goodwill. Ocenenie automatizovaným modelom. Náklady na vybudovanie stavby. Pozemky. Znalecká matematika. Rating. Znalectvo. Organizácia samosprávy znalcov.