Portálové riešenie pre vzdelávanie začínajúcich podnikateľov - Kršjak, Miroslav
Riešenie vybraných problémov pri návrhu a implementácii náučného webového portálu pre nových a začínajúcich podnikateľov. Moderné internetové portály. Návrh komponentov systému. Univerzálny zdroj dát. Formulárová trieda.