Nové formy komunikácie a výsledky podnikania v malých a stredných podnikoch v SR - Šúbertová, Elena
Komunikácia v malých a stredných podnikoch. Informačné technológie v MSP. Výsledky podnikania malých a stredných podnikov v Slovenskej republike. Otázka exportu do zahraničia. Ceny a konkurencieschopnosť. Výsledky podnikania MSP v poľnohospodárstve SR.