Odložená daň ako predmet účtovníctva podnikateľských subjektov - Tužinský, Martin
Význam odloženej dane v účtovníctve podnikateľských subjektov. Zdaniteľné a odpočítateľné dočasné rozdiely. Dočasné rozdiely, ktoré sú najčastejšou príčinou vzniku odloženej dane. Aplikácia odloženej dane na príklade.