Komparácia vybraných e-learningových prostredí - Rakovská, Eva, 1963-
Zavádzanie nových foriem výučby a ich kombinácia. Prechádza sa od prezenčnej formy výučby až po čisto e-learningovú formu. Zameranie sa na komparáciu troch e-learningových nástrojov, s ktorými je možné pracovať a poukazuje na možnosti ich použitia ako exkluzívnych nástrojov na online prístup vo výučbe. Používanie Bulletin board, moodle. Nástroj Blackboard.