Požiadavky na komunikačnú infraštruktúru pri on-line testovaní študentov - Rublík, Martin
Analýza problémov a rizík týkajúcich sa komunikačnej infraštruktúry, ktoré so sebou prináša elektronické testovanie študentov a na základe týchto záverov určuje požiadavky na komunikačnú infraštruktúru. Komunikačný model a požiadavky zo strany systému. Potenciálne hrozby týkajúce sa komunikačnej infraštruktúry. Identifikované požiadavky na komunikačnú infraštruktúru.