Adaptabilita a rôznorodosť jednotlivých e-learningových kurzov - Trochanová, Hana
Veľa podôb a foriem e-learningu a ponuka možností prostredníctvom neho. Tvrdenia zástancov a neprajníkov. Správnosť zamerania sa na účastníkov, na ich znalosti a potreby. Adaptabilita jednotlivých súčastí e-learningu.