Sociálne poistenie v Európskej únii Francúzsko - Pastorková, Lenka
Štruktúra sociálneho zabezpečenia vo Francúzsku. Dôchodkové poistenie. Podmienky nároku na starobné dávky. Dávky trvalej invalidity. Pozostalé dávky. Nemocenské poistenie. Dokončenie článku v nasledujúcom čísle.