Účtovanie derivátov podľa slovenskej legislatívy a medzinárodných účtovných štandardov - Chmelová, Petra
Autori sa zaoberajú finančnými nástrojmi upravenými IAS 39 - Finančné nástroje : vykazovanie a oceňovanie. Slovenská legislatíva a medzinárodné účtovné štandardy. Účtovanie derivátov a spôsoby ich účtovania. Oceňovanie derivátov v účtovníctve.