LiveCD ako pomôcka pri výučbe predmetov na Ekonomickej univerzite - Vlasko, Martin
Nedostatky zabraňujúce plnohodnotnej výučbe predmetov, hlavne z oblasti informatiky. Predstavenie jednoduchého a cenovo dostupného riešenia na preklenutie a odstránenie týchto nedostatkov.