Etika vo vedeckej práci doktoranda - Lesáková, Dagmar, 1949-
Doktorandské štúdium v súčasnosti. Základné kompetencie pre celoživotné vzdelávanie. Kľúčové kompetencie absolventa doktorandského štúdia. Závery konferencie Európskej asociácie univerzít dôležité pre rozvoj doktorandského štúdia. Faktory, ktoré sú dôležité pre ďalší kvalitný rozvoj doktorandského štúdia. Problémy etiky vo vedeckej práci ekonomických vedných odborov.