Lízing v Slovenskej republike - Bažó, Ladislav, 1980-
Základné služby poskytované lízingovými spoločnosťami: operatívny lízing, finančný lízing, spätný lízing, splátkový predaj, spotrebiteľský úver. Lízingový trh v Slovenskej republike - základné charakteristiky.