Doktrína vyčerpania práv z ochranných známok a jej uplatnenie v Európskej únii - Králik, Andrej
Charakteristika vyčerpania práv z ochrannej známky. Regionálne a národné vyčerpanie práv. Ekonomické súvislosti princípu vyčerpania prác. Princíp komunitárneho vyčerpania práv a jeho vývoj do prijatia prvej smernice o ochranných známkach.