Informačno-komunikačné technológie (IKT) v školstve - Šóš, Ivan, 1977-
Využívanie počítača vo vyučovacom procese - vítaná zmena a nové možnosti. Zavádzanie multimediálnych a informačných technológií v školstve. Potreba základnej gramotnosti učiteľov na zvládnutie využívania výpočtovej techniky. Integrácia IKT do vzdelávania.