Tretí pilier dôchodkového sporenia verzus inflácia - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Dobrovoľné sporenie ekonomicky aktívneho obyvateľstva na dôchodkové účely. Tlmenie rizík súvisiace s demografickým vývojom obyvateľstva a nízkych dôchodkov v starobe. Doplnkové dôchodkové sporenie.